Lid worden bij Scouts en Gidsen Peer?

Vul de inschrijvingslink zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Inschrijvingslink
Odoo - Sample 1 for three columns

Startdag

Op zondagvoormiddag 15 september openen de Scouts en Gidsen van Peer het nieuwe scoutsjaar.

Terwijl de kinderen zich amuseren met verschillende activiteiten, kunnen ouders/vrienden/familie... iets drinken en eten in ons Scouts-café. Kortom, een leuke voormiddag voor jong en oud!

Iedereen kan zich reeds vanaf het 1e leerjaar inschrijven!

Voor meer informatie, houdt zeker onze Facebookpagina in het oog!

Odoo - Sample 3 for three columns

Odoo - Sample 1 for three columns

10-Jaar Scouts en Gidsen Peer

Zoals jullie wel al weten bestaat Scouts en Gidsen Peer dit jaar 10 jaar!

Dit willen we graag samen met jullie vieren op 1 juni 2019 aan onze lokalen.
We openen weer ons Scouts-café en hier zal de coverband Nerveus komen optreden, nadien zal Tony de Ruyter het feestje nog compleet komen maken.
We hopen jullie de eerste juni allemaal massaal terug te zien om dit samen met ons te vieren.

Kom jij ook mee vieren?

Voor meer informatie, houdt zeker onze Facebookpagina in het oog!

Odoo - Sample 3 for three columns

Odoo image and text block

Trooper : Ken jij Botje al?

Kent ge het?
Net besteld bij Collect&Go, maar toeme!-tedju!-crap!, ik ben vergeten via Trooper te gaan. Te laat. Niet uit slechte wil ofzo hé, maar gewoonweg vergeten. Volgende keer. En weer vergeten.
Wel, daarom zijn we bijzonder blij met onze nieuwste collega: Trooperbot : Botje.
Trooper heruitgevonden? Hoe dan?
Eigenlijk is Trooperbot een plugin voor je browser Download hem nu hier en volg de instructies. Het duurt 2 minuten. Hij installeert dan zijn bureautje boven in je browser.
Hoe installeer ik botje?
Op onze website vind je een stappenplan hoe je botje installeert op jouw computer.
Download Trooperbot

Mailadressen per tak

Om de chaos in de mailboxen van onze leiding te beperken, hebben we sinds vandaag mailadressen per tak.

Wat wil dit concreet zeggen?

Per tak is er een mailadres voorzien voor alle communicatie. De mails van de leiding naar jullie toe, zal vanaf nu via deze weg verlopen en als jullie vragen of opmerkingen hebben die specifiek voor een tak bedoeld zijn (denk aan activiteiten, weekends, …), kunnen jullie de leiding van die tak ook bereiken op dat mailadres.

Mailadres kapoenen Mailadres kawelpen Mailadres jonggivers Mailadres givers

Wat met algemene vragen en opmerkingen?

Geen nood! Ons algemeen mailadres zal uiteraard ook nog blijven bestaan. Met vragen voor de groepsleiding, ouderwerking of andere zaken kan je best hier terecht.

Mailadres algemeen

Odoo text and image block
Odoo image and text block

SCOUTS EN GIDSEN PEER STEUNEN DOOR ONLINE TE SHOPPEN?

Onze groep staat niet stil.  Sinds kort hebben we een nieuwe, digitale manier om ons te steunen. Steun onze groep door je online aankopen via onderstaande link te doen. Je betaalt er géén euro extra door, maar de webshop stort ons een klein percent van jou aankoopsom.  Het is heel simpel, klik op onderstaande link, kies je favoriete webshop en doe je aankoop. De rest regelen wij!

Doe je aankopen via deze link:  Scouts en Gidsen Peer Trooper

Privacyverklaring

Vorig  jaar is de General Data Protection Regulation (GDPR), in het Nederlands, de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG), in werking getreden. Deze wetgeving zorgt voor een betere bescherming van persoonsgegevens en is van toepassing op elke organisatie, vzw, feitelijke vereniging ... en is dus ook van toepassing op ons als Scouts en Gidsen groep.

Vanaf nu hebben wij als jeugdvereniging "Scouts en Gidsen Peer" een privacyverklaring, hierin staat welke gegevens we van u of uw kinderen bijhouden.

Deze privacyverklaring vinden jullie op onze website.

Privacyverklaring

Tevens zijn wij hard aan het werk om intern met al deze regels zo goed als mogelijk in orde te zijn.

Indien er toch nog onduidelijkheden zouden zijn, kan u ons altijd contacteren via ons e-mailadres, we helpen u graag verder!

Odoo text and image block

Promofilmpje Scouts en Gidsen Peer

Wat is Scouts en Gidsen Peer? Wie zijn we? Wat doen we?

Ontdek het in volgend promofilmpje